Vsak naslednji Oktoberfest je še večji izziv

Samo Vergan je kot vodja prodaje pri znamki Porsche Koper za letošnji  Oktoberfest odgovoril na nekaj vprašanj o tem, kako je potekal lanskoletni Oktoberfest in kaj lahko stranke pričakujejo pri letošnjem Oktoberfestu. 


Kako bi lahko opisali Oktoberfest 2018?

Sam sem se ekipi Porsche Koper kot vodja prodaje pridružil ravno v času priprav Oktoberfesta 2018, zato v samo organizacijo dogodka nisem bil tako močno vpleten. Oktoberfest 2018 je pri Porsche Koper potekal prvič, zato je bilo vse še toliko bolj napeto. Najbolj sem bil presenečen nad samim obiskom, prav tako pa sem hitro spoznal, kaj je v bistvu čar Oktoberfesta - veselo druženje s strankami, s čimer gradimo medsebojno zaupanje. Čisto vse klopi so bile polne, stranke so se veselile ob hrani in pijači, kar seveda tudi cenijo. Vse to je povod za vsakoletno prireditev. 

Napolnjen šotor na oktoberfestu Porsche Koper
Napolnjen šotor na oktoberfestu Porsche Koper Avtor: Porsche Inter Auto

Kaj je bilo strankam najbolj všeč?

Zveste stranke v prvi vrsti cenijo samo idejo in o dogodku govorijo naokrog, kar samo dodatno potrjuje to, da jim je dogodek všeč, dogodek je namreč namenjen dobremu počutju naših strank.
 

Katere stranke bodo letos povabljene na Oktoberfest 2019?

Pri Porsche Koper ne delamo razlik in naše zveste stranke redno nagrajujemo z različnimi dogodki in aktivnostmi, tako, da bomo kot vsako leto do sedaj, povabili vse stranke.

Nastop na Oktoberfestu Porsche Koper
Nastop na Oktoberfestu Porsche Koper Avtor: Porsche Inter Auto

Kaj lahko stranke pričakujejo pri Oktoberfestu 2019?

Glede na uspeh Oktoberfesta 2018, je sama priprava in izvedba dogodka Oktoberfest 2019 še toliko večji izziv, saj želim stranke ponovno navdušiti in presenetiti z zanimivim programom. Stranke lahko pričakujejo še več kot lani - obilo zabave in sprostitev, saj bo tudi letos to nepozabni dogodek.
 

Zadnje novice

Oktoberfest - se vidimo naslednje leto!

Več informacij

Na Oktoberfestu bodo finalisti Volkswagen Špila

Poskrbljeno bo za pravo glasbeno vzdušje

Več informacij

Na Oktoberfestu bo z nami Natalija Verboten

Pogovarjali smo se z Natalijo Verboten

Več informacij

Želite več informacij?
Izberite termin in vas pokličemo.

DA