Oktoberfest - se vidimo drugo leto!

Tudi letos nismo pozabili na vas!

Porsche Inter Auto Oktoberfest je brez dvoma ena izmed najpopularnejših prireditev v Sloveniji. Ker je varnost naših strank in zaposlenih na prvem mestu, smo letošnji Oktoberfest žal morali prestavili na naslednje leto 2022.

Kot vsako leto, smo se tudi letos močno veselili Porsche Inter Auto Oktoberfesta, ki ga prirejamo v vseh treh poslovalnicah (Porsche Ljubljana, Porsche Maribor in Porsche Koper), pri Porsche Ljubljana pa bi bil letos že 10.! Ker pa je varnost naših strank in zaposlenih na prvem mestu, strankam sporočamo, da se je naše podjetje zaradi aktualnih razmer in ukepov preprečevanja širjenja virusa odločilo, da bo letošnji Porsche Inter Auto Oktoberfest 2021 prestavljen na naslednje leto 2022. ​​​​​​Ein PrositSrečno in se vidimo naslednje leto!

Nismo pozabili na vas - presnečenje z Natalijo Verboten

Na naše najbolj zveste stranke pa tudi letos nismo pozabili. Posneli smo popolnoma nov video spot in spesnili našo novo himno Oktoberfesta z Natalijo Verboten - "Oktoberfesta ne bom zamudila". Oglejte si tudi osebno VIDEO sporočilo Natalije in ob zvokih naše nove himne doma zaplešite z vašimi najdražjimi.

Vrhunec Oktoberfestovega večera: novi VW ID.3!

Za vrhunec Oktoberfestovega večera smo vam vedno pripravili najbolj aktualne predstavitve. Z novim električnim modelom Volkswagen ID.3 se po Hrošču in Golfu pričenja tretje veliko poglavje. Pred dnevi so v salone pri Porsche Ljubljana, Maribor in Koper že zapeljala prva vozila, zato vabljeni, da v živo doživite mobilnost prihodnosti. 

Zadnje novice

Novi ID.3 - vrhunec Oktoberfestovega večera!

Več informacij

Na Oktoberfestu bodo finalisti Volkswagen Špila

Poskrbljeno bo za pravo glasbeno vzdušje

Več informacij

Na Oktoberfestu bo z nami Natalija Verboten

Pogovarjali smo se z Natalijo Verboten

Več informacij

Želite več informacij?
Izberite termin in vas pokličemo.

DA