Z Oktoberfestom želimo približati del nemške tradicije

Letos bo pri Porsche Ljubljana potekal že 9. tradicionalni Oktoberfest. Vsako leto povabimo več kot 2.500 najbolj zvestih strank, ki se dogodka veselijo že celo leto. Direktor Porsche Ljubljana, g. Aleksander Krivec, nam je povedal, kaj je glavni namen prireditve Porsche Inter Auto Oktoberfesta in kaj lahko pričakujemo letos.

 

Kaj je bil glavni povod, da ste leta 2011 začeli z tradicionalnim Oktoberfestom?

Tako je, leta 2011, smo prvič organizirali Oktoberfest. Pred tem letom, zvestobe naših zvestih strank nismo nagrajevali. Ko pa sem sam prevzel vodenje Porsche Ljubljana, smo se po tehtnem premisleku odločili za prireditev Oktoberfest. Predvsem zato, ker je znamka Volkswagen nemškega izvora, se nam je to zdelo še najbolj primerno. Oktoberfest je namreč  eden najbolj značilnih nemških dogodkov. Že prvi Oktoberfest je požel res izjemno veliko zanimanja in bil več kot le odlično sprejet.

Oktoberfest Porsche Ljubljana 2018
Oktoberfest Porsche Ljubljana 2018 Avtor: Porsche Inter Auto

Kaj je bila največja sprememba z leti in kaj lahko pričakujemo letos?

Na začetku je bila največja razlika ta, da smo prva dva dogodka organizirali kar v salonu. Vsi nadaljni Oktoberfesti pa so se odvijali zunaj na prostem v zunanjem šotoru, saj smo tako lahko sprejeli več naših zvestih strank. Šotor vsako leto z veliko ljubeznijo v celoti avtentično dekoriramo. Vsa leta smo delali predvsem na kvaliteti in Oktoberfest pri Porsche Ljubljana smo tako čimbolj približali pravemu Oktoberfestu v Münchnu. Vedno točimo pivo Paulaner in strežemo belo klobaso 'Weiss Wurst'. To je vsekakor nepogrešljivi del bavarske tradicije, ki pa ga ne najdete na 'Oktoberfestih', ki jih dandanes organizirajo v skoraj vsaki vasi.

Na Oktoberfestu točimo pivo Paulaner
Na Oktoberfestu točimo pivo Paulaner Avtor: Porsche Inter Auto

Letos lahko poleg izboljšanega programa in drugih manjših sprememb tako kot vsako leto, pričakujete odlično pozitivno vzdušje, za katerega pa bodo letos poskrbeli zmagovalci natečaja Volkswagen Špila po domače mal’ drugače. Vsekakor je tako kot vsako leto naš cilj, da sam dogodek izpeljemo še bolj kvalitetno in strankam zagotovimo zaupanje za zvestobo z edinstveno izkušnjo.
 

Kdaj bo potekal letošnji Oktoberfest pri Porsche Ljubljana?

Letos bo edini pravi Oktoberfest v Sloveniji potekal v petek,  4. oktobra 2019. Za vse naše stranke pripravljamo tudi predstavitev najnovejših in izjemno atraktivnih modelov znamke Volkswagen – med drugim vas bo pričakal prenovljeni Volkswagen Passat (2019)!

Natalija Verboten na Oktoberfestu 2019
Natalija Verboten na Oktoberfestu 2019 Avtor: Porsche Inter Auto

Kateri voditelji so nastopali v preteklosti in katerega voditelja lahko pričakujemo tokrat?

Na našem prvem Oktoberfestu je bil voditelj Sašo Hribar, sledil je Jernej Kuntner, nato Kondi Pižorn (nastopal je dve leti zapored), imeli smo tudi Jožeta Robežnika in Miho Brajnika. Tako kot zadnje dve leti, bo tudi letos Oktoberfest vodila Natalija Verboten, ki je že večkrat pokazala, da zna s publiko navezati pristen in iskren odnos, kar še dodatno prispeva k nepozabnemu dogodku.

 

Podjetje Porsche Inter Auto je uradni trgovec in servisni partner znamke Volkswagen.

Zadnje novice

Oktoberfest - se vidimo naslednje leto!

Več informacij

Na Oktoberfestu bodo finalisti Volkswagen Špila

Poskrbljeno bo za pravo glasbeno vzdušje

Več informacij

Na Oktoberfestu bo z nami Natalija Verboten

Pogovarjali smo se z Natalijo Verboten

Več informacij

Želite več informacij?
Izberite termin in vas pokličemo.

DA