Pri Porsche Maribor bo letos že 7. tradicionalni Oktoberfest

Pri Porsche Maribor bodo letos organizirali že 7. tradicionalni Porsche Maribor Oktoberfest. Za najnovejše informacije smo povprašali vodja prodaje vozil znamke Voilkswagen Boruta Rottmanna, ki nam bo zaupal, kaj so za nas pripravili letos.


Kaj je bil vrhunec Porsche Maribor Oktoberfesta in kaj bi izpostavili?

Vrhunec lanskoletne prireditve je vsekakor to, da smo si na zanimiv način zagotovili pozornost naših najbolj zvestih strank. Porsche Maribor Oktoberfest je res edinstven dogodek te vrste. Je zahvala za naše zveste stranke, s katerimi se srečujemo na dnevni ravni in so del naše Porsche Inter Auto družine - to se nam zdi najbolj pomemben faktor te prireditve. Stranke prihajajo k nam nasmejane in dobre volje. Vsako leto predstavimo tudi kakšen nov avtomobil, letos vsi pričakujemo težko pričakovani prenovljeni model Passat, v letu 2018 pa smo na Oktoberfestu predstavili poponoma novi športni terenec Volkswagen Touareg.

Mengeška godba - Oktoberfest Porsche Maribor
Mengeška godba - Oktoberfest Porsche Maribor Avtor: Porsche Inter Auto

Prejšnje leto so Poskočni muzikanti poskrbeli za odlično vzdušje, kdo bo za to poskrbel letos?

Letos bodo z nami finalisti tekmovanja Volkswagen Špila in dodatno želimo predstaviti odličen projekt znamke Volkswagen, in še mnoga glasbena presenečenja, kar bo tudi posebnost letošnjega Oktoberfesta.
 

Kaj vam je pri organizaciji Oktoberfesta najbolj pomembno?

V našem podjetju že na splošno stremimo k odličnemu počutju strank, zato tudi na Oktoberfestu ni nič drugače. Zadovoljne stranke so naš cilj in glavno merilo pri sami organizaciji takega dogodka.

VW Touareg - Premiera na Porsche Maribor Oktoberfest
VW Touareg - Premiera na Porsche Maribor Oktoberfest Avtor: Porsche Inter Auto
Porsche Maribor celotna ekipa
Porsche Maribor celotna ekipa Avtor: Porsche Inter Auto

Se vam zdi, da tak dogodek močno prispeva k zaupanju vaših strank?

Zagotovo tak dogodek močno prispeva k lojalnosti naših strank. Prepričani smo, da ni podjetja, k bi organiziral dogodek v takem obsegu kot Porsche Inter Auto. V našem podjetju se o tem govori celo leto - vsi zaposleni in stranke se ga veselimo in nestrpno pričakujemo. Tudi, če  bi imeli precej večji prostor kot zadnja leta, bi ga lahko brez problema napolnili dobesedno tako, da bi pokal po šivih. Všeč mi je to, da ljudje ne pridejo zato, ker je vljudno, ampak zato, ker na takih dogodkih tudi uživajo in se sprostijo.

Zadnje novice

Oktoberfest - se vidimo naslednje leto!

Več informacij

Na Oktoberfestu bodo finalisti Volkswagen Špila

Poskrbljeno bo za pravo glasbeno vzdušje

Več informacij

Na Oktoberfestu bo z nami Natalija Verboten

Pogovarjali smo se z Natalijo Verboten

Več informacij

Želite več informacij?
Izberite termin in vas pokličemo.

DA